-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:15843 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

افطار كردن با خرما چه ثوابي دارد؟
اما در مورد افطار كردن باخرما گفتني است كه آنچه در مفاتيح الجنان آمده اين است : ( ( بهتر آن است كه به خرماي حلال افطار كند تا ثواب نمازش چهار صد برابر گردد ) ) ( وسايل الشيعه ، ج 10، ص 161 ) . اولاً فرموده است ثواب نماز را چهارصد برابرمي كند نه ثواب روزه را ( توجه كنيد ) . ثانيا دو چيز مورد توجه قرار گرفته است : 1- نوع غذا ( خرما بودن ) 2-حلال بودن غذا .غذاها هم از نظر حلال وحرام بودن ، بي شك آثار بسياري در جسم و روح انسان و در نتيجه در اعمال و رفتار و عبادت هاي انسان دارند .امام باقر ( ع ) مي فرمايد : ( ( خداوند بالانمي برد، دعاي عبدي را كه در شكمش لقمه حرام باشد ) ) . و در حديث قدسي آمده است كه خداي متعال فرمود : ( ( هيچ دعايي از من محجوب نمي شود غير از دعاي خورنده حرام ) ) . خرما در بين غذاها، تقدس خاصي دارد و از غذاهاي بهشتي محسوب مي شود .البته اين روايت و امثال آن نوعاجنبه اختصاصي برخي كارها را بيان كرده اند؛ يعني ، خوردن خرما به جهت تاسي به پيامبر و علم به سنت آن حضرت مي تواند ثواب را چند صد برابركند .( البته در صورتي كه مانعي در كار نباشد ) . - دعا از بهترين راه هاي ارتباطخلق با خالق خويش است و اگر با شرايط آن انجام شود، آثار دنيوي واخروي آن به بيان در نمي آيد و اگر بنده عاصي از گناهان خويش پشيمان شود و با معرفت ، خضوع، خشوع و حضور قلب به درگاه خداوند غفار پناه آورد و استغفار نمايد، چه بسا با گفتن يك يا ( ( ارحم الراحمين ) ) گناه چند صدساله او آمرزيده شود .درياي رحمت خدا وسيع تر از آن است كه اين چيزهاانسان را به تعجب وادارد .با اين حال دعاها متفاوت بوده و آثار و خواص متفاوتي نيز در معنويت انسان دارند؛ همان طور كه غذاها نيز مختلف اند وآثار آنها در جسم انسان متفاوت است . البته آنچه كه ايمه ( ع ) در ثواب اعمال بيان فرموده اند، قطعا حقيقت دارد و صرفا براي ترغيب نيست ؛ گرچه بابيان آن حقيقت ترغيب بندگان نيز حاصل مي شود .;

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.